West End centar stranih jezika

Gromoglasno otvorenje centra za strane jezike „West End“ uz skečeve Tarika i Renea

O otvorenju našeg Centra pisali su Večernji list i Story:

Otvorenje Centra za strane jezike „West End“ u zagrebačkom naselju Špansko pretvorilo se u vrhunski party! U prostorima Centra, naime, okupila se impresivna hrvatska glumačka svita, pa su se, uz bogat catering i band Kužiš, stari moj, ubrzo opustili i raspištoljili Goran Navojec, Barbara Vicković, Tarik Filipović, Drele, Rene Bitorajac, Matija Vuica i Mia Begović sa suprugom Željkom Žnidarićem. Party su začinili Goran Navojec (u društvu Barbare Vicković), Danko Ljuština, Žarko Potočnjak i Vedran Mlikota, prijatelji vlasnice Centra.

Salve smijeha prisutnih izazivale su humoristične točke na kojima se nisu štedjeli poznati glumci. Točka u izvedbi Renea i Tarika samo je zagrijala publiku, da bi u šaljivom recitalu pjesmom „Ne daj se, Ines”, posvećenoj fatalnoj profesorici engleskog, Goran Navojec i Vedran Mlikota izazvali oduševljeni pljesak.

Vlasnice Centra „West End”, Lana Varšek i Dina Ponoš, objasnile su koncept svoje škole: „Budući da su aduti naše škole individualiziran pristup, interaktivna nastava i učenje kroz zabavu, naziv „West End“ nam se učinio vrlo prikladnim jer će učenje kod nas imati svoje jake i stilizirane standarde”. (…)

U ideju o učenju kroz zabavu sjajno se uklopio večerašnji tulum.