West End centar stranih jezika

Banner-westend-12

Programi za medicinsko osoblje (njemački i engleski)

Pripremate se za karijeru u medicinskom području u inozemstvu? Strani jezik pritom ne treba biti barijera, već poveznica s klijentima, suradnicima i svim ljudima koje ćete susretati.
Vjerujemo  - i uvjerili smo se kroz dugogodišnju praksu – da je dobra komunikacija ključ uspjeha.
Stoga smo za vas osmislili programe koji će vas brzo i učinkovito dovesti do cilja, a to je osjećaj samopouzdanja i stručnost u korištenju stranog jezika u radnoj okolini i šire.

Ukratko o našim tečajevima njemačkog za medicinsko osoblje:

Program:

Specijalizirani tečaj njemačkog jezika kombinacija je općeg i medicinskog jezika. Tečaj priprema polaznike za komunikaciju na njemačkom kroz tipične situacije, od razgovora s poslodavcem, brige o pacijentima (prijem, uzimanje anamneze, pretraga, liječenje i savjetovanja pacijenata), vođenja dokumentacije, telefonskih razgovora itd., kao i kroz teme poput osnovnih područja medicine.

Moduli uključuju i vještine komunikacije poput mekih vještina (soft skills), izražavanja empatije, neformalnih razgovora (small talk), predstavljanja sebe i organizacije za koju radite itd.

Kroz interaktivan, dinamičan pristup tijekom nastave poboljšat ćete svoje govorne vještine, pripremiti se za polaganje međunarodnih certifikata te naučiti mnogo i o kulturi zemalja njemačkog govornog područja, kao i poslovnoj praksi.

Programi su prilagođeni svim jezičnim razinama prema zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (CEF), od početne A1 do napredne C1.

Kome su namijenjeni:
Medicinskom osoblju – liječnicima, medicinskim sestrama, medicinskim tehničarima, fizioterapeutima, njegovateljima, studentima Medicinskog fakulteta i srodnih studija i ostalima.

Veličina grupa:
Nastava se organizira u malim grupama do 7 polaznika sličnog predznanja i interesa radi osiguranja kvalitete i učinkovitosti nastave. Mogućnost i individualne te polu-individualne nastave.

Način učenja:
Nastava se održava u učionama i / ili online (preko web aplikacije Webex, Lifesize ili Zoom).
Inicijalno testiranje predznanja je besplatno.

Dinamika nastave i termini:

Tečaj obuhvaća do 60 nastavnih sati (1 nastavni sat = 45 min.), dinamike 2 ili 3x tjedno po 2 nastavna sata (90 min.). Veličina grupe koju smo u mogućnosti organizirati ovisi o broju kandidata.
Nastava se održava u popodnevnim terminima, u smjenama, subotom i po dogovoru. Usklađujemo termine tečajeva prema rasporedu polaznika.

 Obratite nam se s povjerenjem!

Cijene:

Broj polaznika Fond sati Cijena tečaja za plaćanje na 5 rata *

 

Cijena tečaja za jednokratno plaćanje*

 

grupa 4 - 7 polaznika 60 2.950 kn

* 2.650 kn za

2.750 kn

* 2.480 kn za

Individualno:

1 polaznik

40 6.550 kn

* 5.900 kn za

6.300 kn

* 5.680 kn za

* suradnicima INTERNATIONALE MOBILE PERSONAL CARE – IMPC d.o.o.    odobravamo gore navedeni popust na sve izražene cijene

** tečaj obuhvaća inicijalno testiranje, praćenje učinka, potvrdu o položenom stupnju po završetku tečaja

*** tečaj ne obuhvaća udžbenik stranih izdavača (cijena cca. 100 kn po stupnju)

Više o našim partnerima za razvoj vaše karijere na tržištu rada njemačkog govornog područja saznajte na:
https://pflegepersonal-impc.de/hr/home-hr/

Dođite po znanje i samopouzdanje u West End centar stranih jezika!

Galerija fotografija

Želiš li primati mjesečne lekcije iz engleskog i njemačkog?
Prijavi se na naš newsletter.