West End centar stranih jezika

Naše vrijednosti

MISIJA
Naša tvrtka specijalizirana je za organiziranje treninga i tečajeva stranih jezika i komunikacijskih vještina. Promičemo kvalitetnu edukaciju kroz različite programe te pomažemo i osnažujmo svoje poslovne partnere da ostvare i izraze svoj potencijal.

VRIJEDNOSTI WEST ENDA

1. Raznolikost i poštovanje

Cijenimo i poštujemo sve pojedince i sve što oni doprinose svojim različitim perspektivama, iskustvima i potencijalima. Njegujemo kulturu uključivanja i angažmana te komuniciramo s poštovanjem.

2. Integritet i odgovornost
Pošteno i etično obavljamo svoj posao. Savjesno vodimo, preuzimamo odgovornost i empatično izražavamo konstruktivni feedback. Želimo da se nas glas čuje i potičemo druge da se izraze.
3. Predanost postizanju rezultata.
Posvećeni smo postizanju ishoda učenja. Cijenimo vrijeme i novac naših suradnika i klijenata te se trudimo biti učinkoviti u pružanju usluga i poslovanju.

4. Fleksibilnost
Prilagođavamo nastavni pristup, programe i izvedbu različitim modelima i stilovima učenja. Njegujemo individualni pristup svakom klijentu i prilagođavamo se njegovim potrebama.

5. Predanost cjeloživotnom učenju
Stvaramo poticajnu okolinu za učenje i otkrivanje. Težimo izvrsnosti stalnim profesionalnim i osobnim usavršavanjem. Posvećeni smo dijeljenju i prenošenju svojeg stručnog znanja.

Želiš li primati mjesečne lekcije iz engleskog i njemačkog?
Prijavi se na naš newsletter.