West End centar stranih jezika

programi-za-tvrtke

 

Ulaganje u ljude i timove uvijek se isplati, uz brzo primjetne rezultate, kao i “na duge staze”.

Tečajevi i treninzi stranih jezika i komunikacijskih vještina koje West End provodi pokazali su se izuzetno vrijednim i podržavajućim u izgradnji korporativne kulture organizacije i međusobnih odnosa.

Uvjerili smo se u to kroz više od 15 godina iskustva u organizaciji in-house tečajeva u tvrtkama i odjelima raznih industrija i djelatnosti.

Ponosni smo biti partnerom mnogim domaćim i stranim tvrtkama u razvoju kompetencija ljudskih resursa.

Prepoznajemo važnost ulaganja u edukacije i poboljšanje standarda komunikacije s kolegama, kupcima i dobavljačima, na način da su treninzi i mentorstvo sastavni dio naše škole. Od metodike, novih alata (metodičkih i digitalnih), interaktivnog pristupa i poslovnih tema i modula, i sami potičemo naše predavače na osobni i profesionalni razvoj, kako bi bili još kvalitetniji edukatori za vaše voditelje, djelatnike i osoblje.

Stojimo na raspolaganju, uz istaknute prednosti West End-a:
  1. Prilagođeni programi: tailor-made (krojeni) tečajevi prilagođeni su specifičnim potrebama vaše organizacije i polaznika, osiguravajući relevantno znanje struke. Nastava se temelji na temama i primjerima iz stvarnog poslovnog svijeta, u rasponu industrija i područja djelatnosti.
  2. Više od 15 godina iskustva organizacije poslovno orijentiranih programa za tvrtke. Ponosni smo na dugogodišnje klijente i suradnje u provedbi tečajeva i treninga iz područja prodaje, marketinga, menadžmenta, leadership-a, proizvodnje, IT-a i visokotehnoloških tvrtki, ljudskih resursa, građevine, zdravstva i turizma i drugih.
  3. Zastupljenost vještina poslovne komunikacije: naši programi pokrivaju i module vještina poslovne komunikacije poput prezentacija, sastanaka, small talk-a, korespodencije i drugih poslovnih formalnih i neformalnih situacija.
  4. Kvalitetni nastavni sadržaj: nastavni materijali uključuju publikacije i autorske materijale naših stručnjaka koji su dokazali učinkovitim u praksi, iz konteksta Hrvatske i svijeta, kao i internih i PR sadržaja klijenta koji mogu poslužiti kao gradivo na satu.
  5. Interaktivan pristup: naša interaktivna nastava potiče komunikacijski pristup, osnažujući stvarnu i samostalnu primjenu jezika u govoru i pismu. Predlažemo manje grupe do 8-9 polaznika radi personaliziranog pristupa i prostora za konverzaciju i simulaciju situacija i izazova na stranom jeziku s kojima se polaznicu susreću.
  6. Stručni kadrovi: naši predavači svojim vodstvom i podrškom osiguravaju poticajno učenje i mentorstvo koje daje rezultate.
  7. Praćenje uspješnosti: naša predanost napretku polaznika mjeri se kroz provjere znanja i izvješća o dolaznosti i uspješnosti s povratnom informacijom i preporukom za svaku polaznicu i polaznika.
  8. Timski duh: Tečajevi postaju prilika za team building, povezujući zaposlenike i jačajući suradnju unutar tima kroz ostvaranje zajedničkih ciljeva i komunikaciju.
  9. Dodatne usluge poput procjene znanja stranih jezika, prijevoda, copywriting i PR-a na stranom jeziku: mnogu klijenti nas angažiraju i u selekcijskom postupku za potrebe procjene znanja stranog jezika kandidata. Uz to surađujemo i u izradi promo i PR materijala klijenata, kroz copywriting, prijevode, lekture i internu i eksternu komunikaciju.
  10. Potvrda o položenom stupnju: po završetku tečaja, izdajemo potvrdu prema europskom referentnom okviru za jezike, uz mini svečanu podjelu certifikata 🙂

 

 

Želiš li primati mjesečne lekcije iz engleskog i njemačkog?
Prijavi se na naš newsletter.