West End centar stranih jezika

programi-za-tinejdjere-westend

Programi za školarce i tinejdžere

Zamisli učenje stranog jezika kao avanturu koja te čeka! Dobrodošao/la u našu školu stranih jezika, gdje okružen/a malim brojem učenika imaš priliku povezivati riječi u rečenice i vježbati korištenje vokabulara i gramatike kroz teme koje te zanimaju.

Zaboravi dosadne lekcije iz knjige i zamijeni ih dinamičnim razgovorima u poticajnom okruženju izbriši tremu nastupa na stranom jeziku.

Interaktivna i dinamična nastava - učenje jezika kod nas znači aktivnu komunikaciju, a ne “školski pristup”, u kojoj nam je tvoje mišljenje važno, a profe upoznaju i razumiju tvoj stil učenja. Naše metode omogućit će ti da jezik stvarno primijeniš u praksi, uz raznovrsne nastavne aktivnosti koje osiguravaju zabavu i angažman.

Moderne i aktualne teme od hobija, talenata, odnosa u školi, s prijateljima, obitelji itd., putovanja, popularnih YouTubera, događanja u Hrvatskoj i svijetu, projekata, prezentacija, te zanimljivosti iz culture jezika koji učiš.

Male grupe do osam polaznika uz individualni pristup svakom polazniku, što znači da kod nas zaista dolaziš do izražaja, bitno nam je kako se osjećaš, što misliš i kako napreduješ u jeziku te u samopouzdanju kada koristiš strani jezik te kada komuniciraš s drugima i pred publikom.

Ugodna, poticajna atmosfera uz puno priče, multimedije, zabave i smijeha.

Pristupačne profe koji prate tvoj angažman i uspješnost.

Stupnjevi i potvrde o znanju / certifikati u skladu s europskom jezičnom mapom - na kraju tečaja polaznicima se izdaje potvrda o znaju, odnosno certifikat prema Zajedničkom referentnom okviru za jezike (Common European Framework of Reference for Languages – CEF).

Pročitajte inspirativan tekst o znanju stranih jezika književnika i putopisca Hrvoja Šalkovića posvećen West Endu.

Više o principima i metodi rada West Enda potražite na naslovnoj stranici

 

Dođite po znanje i samopouzdanje u West End centar stranih jezika!

Galerija fotografija

Želiš li primati mjesečne lekcije iz engleskog i njemačkog?
Prijavi se na naš newsletter.